Ekopak, Deinze

In samenwerking met Algemene bouw Maes realiseren we dit prachtig kantoorgebouw & fabrieksatelier voor EKOPAK.

Met de doordachte architectuur van Vandriessche Architecten, versterkt Ekopak de uitstraling van hun eigen identiteit op de bedrijvenzone in Deinze.

Het gebouw zal de verdere groei van Ekopak ondersteunen en hun visie naar duurzaamheid illustreren.

#trots om hieraan mee te werken!

Gebouwtype Werken
Locatie Deinze
Architect Vandriessche Architecten
Aannemer Algemene bouw Maes, Groep Van Roey
Duurzaam water is de stuwende kracht van een circulaire economie

Een nieuw kantoorgebouw voor Ekopak

Ekopak, een ESG-gedreven onderneming die netonafhankelijke wateroplossingen op de markt brengt, investeert in een nieuw bedrijfsgebouw op bedrijventerrein De Prijkels te Deinze.

Het huidige hoofdkantoor van Ekopak in Tielt, het kantoor in Gent en het magazijn in Roeselare zullen samengebracht worden in één pand, dat voorzien is om de toekomstige groei op te vangen. Het omvat een kantoorgebouw en een fabrieksatelier om zo de verschillende teams tewerk te stellen.

Als mede ESG-gedreven onderneming, staat Vorsselmans 100% achter dit project en is dus blij ook ons (gevel)steentje te kunnen bijdragen aan dit project!

Duurzaamheid als leidraad

Een circkelvormig kantoorgebouw

Het cirkelvormig kantoorgebouw vormt het gezicht van het project en is speciaal ontworpen om de groei van Ekopak te ondersteunen en hun duurzaamheidsvisie te illustreren.

Ekopak streeft een duurzaam gebouw na dat verder gaat dan wat voorgeschreven is. Ze zetten in op duurzame en milieuvriendelijke bouwmaterialen en hun bedrijfsgebouw is een knipoog naar de toekomst en omvat alles om volledig zelfvoorzienend te zijn op vlak van energie en waterverbruik.

 

 

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Nog vragen of komt u graag een kijkje nemen in onze showroom? Wij maken graag tijd om al uw vragen te beantwoorden! Steeds op afspraak: contacteer ons via onderstaand telefoonnummer of via ons contactformulier.

Gerelateerde realisaties